Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 412 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 2500 m²
Parkolás van teremgarázs
Komfort luxus
Fűtés padlófűtés
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült kb. 2002
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Velencén épült 3 szintes luxus kivitelű családi ház eladó. A ház minőségi anyagokból lett felépítve.

Az alsó szinten helyezkedik el a hatalmas 60 m2-es dolgozószoba, amerikaiak által gyártott beépített bútorok biztosítják a nagy tároló kapacitást. A dolgozószoba mennyezettének egy részét különleges 8 rétegű golyóálló üveggel alakították ki. Csodálatos napfény árad a helységbe, és felső világítás biztosítja az éjszakai fényt. Ezen a szinten található a fitnesz-terem, a Wellness részleg. Itt található a szauna, vizesblokk, ezen a szinten kapott helyet a hatalmas mozi terem, mozigépészettel együtt. Az épület teljes gépészeti helysége is itt található a legmodernebb gépészeti eszközökkel. Az alsó szint összesen 180 m2. Ebből a helyiségből nyílik a 35 millióért épített legmodernebb úszómedence területére is, ami kőburkolattal van körberakva. Lekövezett része körülbelül 200 m2. Az úszómedence vize szabályozható. Innen nyílik egy kinti tároló helyiség, menynek a hőmérséklete pincei hőmérsékletnek megfelelő.

Az alsó szintből lépcsőn jutunk fel a középső szintre. Itt található a tágas lépcsőház, ami összeköti a földszint és a 3 emelet szintjeit. Az előtérből nyílik a vizesblokk rész. Itt is szintén beépített gardrób helyezkedik el , mellékhelységek, ezen a szintentalálható el egy nagy 150 m2-es nappali, az étkező, és ebben a térben van egy pulttal elválasztott amerikai stílusú konyhai rész is. A nappaliból az igényesen kiépített teraszra jutunk, innen elénk tárul a, gyönyörű hatalmas kert.
Mindkét szint a kertre nyílik, az alsó szint a medence területére, míg a középső szint, egy hatalmas teraszt ölel magába.

A ház legfelső szintjén nagyon igényes 3 szoba , 2 fürdőszoba, 1 vendégszoba található. A házban padlófűtéssel, és légfűtéssel szabályozzák a hőmérsékletet. A ház 480 nm hasznos alapterületű.
Belmagassága 2,50 méter. A házhoz tartozó garázsban 2 autó tárolására van lehetőség.
A családi ház ára 280.000.000.-ft.

Ár

Eredeti irányár 280 millió Ft
Akciós ár 280 millió Ft (679 000 Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda Katador Ingatlan
Név Buzásné Dorogi Katalin
Telefon +36 70 398 Mutasd
Email bd.katador@ Mutasd